Galatasaray'da deprem gibi karar! Okan Buruk raporunu sundu: 5 isim veda etti!

Galatasaray'da deprem gibi karar! Okan Buruk raporunu sundu: 5 isim veda etti!

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Okan Buruk, yönetime raporunu sundu. Başarılı teknik adamın raporu sonucunda sarı-kırmızılı ekip 5 isimle yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıran Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefleyen Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda beş isimle yollarını ayırdı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçen Galatasaray, karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasına kavuştu. 32 yıl aradan sonra ilk kez Fenerbahçe'yi içerde ve dışarda mağlup etmeyi başaran Galatasaray, sezonu 88 puan ile tamamlayarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefleyen Galatasaray, başarılı teknik adam Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak oyuncuları belirledi. Sarı-kırmızılı ekip, beş ismiyle vedalaştı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Aslan, sözleşmesi sona eren Juan Mata, Bafetimbi Gomis, Sam Adekugbe, Okan Kocuk ve Emre Taşdemir ile yollarını ayırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN