Galatasaray'da Icardi'nin bonservisi ve maaşı belli oldu! Aslan kesenin ağzını açtı!

Galatasaray'da Icardi'nin bonservisi ve maaşı belli oldu! Aslan kesenin ağzını açtı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak için adeta geri sayıma geçen sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli golcü Icardi'nin transferinde mutlu sona yakın. Sarı-kırmızılı ekibin Icardi için ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde yer alan Galatasaray, mutlu sona ulaşmak için adeta gün sayarken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip bu doğrultuda Okan Buruk yönetiminde gelecek sezonun planlaması için düğmeye bastı. Aslan, sezona damga vuran Arjantinli golcü Icardi ile masaya oturdu.

2018-19 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray, bitime üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde yer alıyor. Bir yandan şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Sezon başında Fransız devi PSG'den Icardi'yi kiralık olarak kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli golcünün gösterdiği performans sonrasında düğmeye bastı. Sergilediği performansla taraflı tarafsız herkese kendini hayran bırakan yıldız futbolcu için Galatasaray yönetimi lig bitmeden pazarlıklara başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin, Arjantinli golcüye bonuslar hariç yıllık 4.5 milyon euro maaş teklif edeceği öğrenildi. Aslan'ın ayrıca golcü futbolcu için Fransız devine 8 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi. Icardi'nin sarı-kırmızılı ekipte kalmaya sıcak baktığı iddia edilirken transferin olumlu sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN