Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu! Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi: Yollar ayrılıyor!

Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu! Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi: Yollar ayrılıyor!

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı nefes keserken lider Galatasaray bir yandan 2018-19 sezonundan bu yana hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yapıyor, bir yandan ise gelecek sezon kadroda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmaya çalışıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta karşılaşmasında Beşiktaş'ın konuğu olan Galatasaray, ezeli rakibine 3-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Fenerbahçe'nin Sivasspor'u mağlup etmesiyle şampiyonluk yarışı 3'e indi.

2018-19 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray, bir yandan bu hasreti dindirmenin hesaplarını yaparken bir yandan da gelecek sezon kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

Sezonun sona ermesine 6 hafta kala gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu.

İLK YOLCU BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon yaz transfer döneminde Fatih Terim'in ısrarları sonucu Rumen ekibi Steaua Bükreş’ten 4.2 milyon euro karşılığında transfer edilen ve bu sezon başında İtalya Seri B ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Pisa, sarı-kırmızılı ekibin Rumen ismini kadrosuna katmayı amaçlarken Galatasaray'ın 5 milyon euro talep etmesi üzerine söz konusu bonservis bedelini aşağıya çekmenin hesaplarını yapıyor.

mor.jpg

Pisa'nun sportif direktörü Claudio Chiellini, Morutan için Galatasaray yönetimi ile bir görüşme yaparken sarı-kırmızılı idareciler, bu konuda net bir tavır koydu. Öte yandan Morutan'a Salernitana'nın dışında Torino'nun da ilgisi bulunduğu öne sürüldü. Salernitana'nın sahibinin mal varlığı dikkat çekerken kulübün sportif direktörlüğünü de yine eski bir Galatasaraylı Morgan de Sanctis yapıyor.

Rumen basınının iddiasına göre ise İskoç devi Rangers Morutan'ı renklerine bağlamak istiyor. Pisa forması altında bu sezon 32 maçta sahaya çıkan Morutan, 6 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Sarı-kırmızılı ekibin Morutan'ı gelecek sezon kadroda düşünmediği ve uygun bir bonservis bedeliyle satmaya hazır olduğu ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN