Avrupa Ligi’ndeki Tottenham maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Mauro Icardi'nin Türkiye defterini kapatmaya hazırlandığı öne sürüldü.
Galatasaray formasıyla bu sezon sakatlıklarla boğuşan Mauro Icardi hakkında çarpıcı bir iddia Arjantin'den geldi. Yıldız golcünün, UEFA Avrupa Ligi’nde Tottenham karşısında yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapattığı ve bunun ardından Türkiye’den ayrılmaya karar verdiği öne sürüldü.
BREZİLYA SÜRPRİZİ
Arjantin basını ve Radio Mitre'de yer alan haberlere göre Icardi, kariyerine Güney Amerika’da devam etmeyi planlıyor. İsmi bir dönem River Plate ile anılan tecrübeli forvetin, Arjantin’e değil, Brezilya’ya daha sıcak baktığı ve bazı kulüplerle ön görüşmelere başladığı iddia edildi.
AİLE KRİZİ KARARIN TEMELİNDE
İddialara göre Icardi’nin bu radikal kararında ailesel nedenler belirleyici oldu. Kızlarının velayeti konusunda eski eşi Wanda Nara ile anlaşmazlık yaşayan Icardi'nin, yeni sevgilisi China Suarez’in İstanbul’da yaşamak istememesi de süreci etkileyen bir diğer faktör. Arjantinli aktrisin Güney Amerika’ya yakın kalma talebiyle Icardi’nin rotayı Brezilya’ya çevirdiği konuşuluyor.
SARI-KIRMIZILI TARAFTARLAR ENDİŞELİ
Galatasaray taraftarı, attığı gollerle kulüp tarihine geçen ve şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Icardi'nin bu beklenmedik ayrılık planı karşısında endişeli. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yaşanan gelişmeler kulüp içinde huzursuzluğa yol açtı.