Galatasaray'da sürpriz ayrılık Resmen açıklandı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'da sürpriz  ayrılık Resmen açıklandı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, ara transfer döneminin bitimine saatler kala bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray; Luyindama, Boey, Angelino ve Bakambu'nun ardından bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer döneminin bitimine saatler kala ayrılığı resmen açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon yaz transfer döneminde Altay'dan 1.14 milyon euro karşılığında takıma katılan genç sol bek Kazımcan Karataş'ın kiralık olarak Ankaragücü'ne transfer olduğunu açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Kazımcan Karataş'ın 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.”Kazımcan Karataş: Elimden geleni yapacağım - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Bu sezon 12 karşılaşmada görev alan 21 yaşındaki savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 700 dakika sahada kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN