Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yollar ayrılıyor: Son maçına çıkacak...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yollar ayrılıyor: Son maçına çıkacak...

11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Pendikspor'u 0-2 ile geçerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi Galatasaray forması altında son maçına çıkacak.

Kadrosunda 14 yabancı futbolcu bulunan Galatasaray, 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde bir yandan kadrosunu güçlendirmeyi hedeflerken bir yandan da performansı ile beklentilerin altında kalan futbolcularıyla vedalaşmayı planlıyor.

Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipteki ilk yolcu belli oldu. Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin İspanyol savunma oyuncusu Angelino'nun kiralık sözleşmesinde yer alan 6 milyon euro satın alma maddesinin devreye girmesine sadece 2 maç kaldı.

Alman ekibi Leipzig Angelino'nun sözleşmesinde yer alan opsiyonu kaldırmazsa Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Kopenhag deplasmanı, Angelino'nun Galatasaray'daki son maçı olacak.

Galatasaray'dan Angelino kararı - Fotoğraf Galerisi

İspanyol savunma oyuncusu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 1.5 milyon euro kiralama ve 6 milyon euro satın alma opsiyonuyla Galatasaray'a imza atmıştı. Tecrübeli sol bek sarı-kırmızılı takım ile yıllık 2.3 milyon euro karşılığında anlaşma imzalamıştı.

Bu sezon 18 maçta Galatasaray formasını terleten Angelino, bu karşılaşmalarda takımına yalnızca 1 gol 1 asistlik katkı sunarak beklentilerin altında kaldı. Sarı-kırmızılı ekibin İspanyol savunma oyuncusuyla yolları ayırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN