Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Aslan, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı: 41 milyon euroluk bomba...

Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Aslan, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı: 41 milyon euroluk bomba...

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Aslan, 41 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yaz transfer döneminde gol yollarını güçlendirmeyi hedefliyor. Aslan, bu doğrultuda ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Sarı-kırmızlı ekip, 41 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın Arap basınından derlediği habere göre; 2021 yılından beri Al-Nassr formasını terleten Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın Arap ekibiyle yollarını ayırmaya hazırlandığı ve Al Nassr'da son sezonunu geçirdiği öne sürüldü.

Daha önce Brezilyalı yıldızın şartlarını soran sarı-kırmızılı ekibin, yeni sezonda Talisca için bir hamle yapması bekleniyor. Brezilyalı yıldızın Avrupa'ya dönmeyi hedeflediği iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız golcünün 2026 yılının haziran ayına dek Arap ekibiyle sözleşmesi bulunuyor. Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un Talisca transferiyle bizzat ilgileneceği öne sürüldü.

2016-2018 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı yıldız, siyah-beyazlı formayı 80 maçta terletirken takımına 37 gol 14 asistlik katkı sunmuştu. Bu sezon Arap ekibinin forması altında 25 karşılaşmada görev alarak 25 gol 4 asiste imza atan Brezilyalı golcü için bugüne dek toplamda 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN