Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı imzayı atıyor! Aslan, Rashica'nın rövanşını alacak...

Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı imzayı atıyor! Aslan, Rashica'nın rövanşını alacak...

Sezon başında Milot Rashica'yı ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, ezeli rakibinden rövanşı almak için kolları sıvadı. Aslan, siyah-beyazlı ekibin eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Tarihi transfer operasyonu için resmen geri sayıma geçildi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında evinde İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadroya katmak için çalışmalara başladı.

Devler Ligi'nde yarın Manchester United'ı konuk edecek Galatasaray, bir yandan rakibini mağlup etmeyi ve gruptan çıkma yolunda tarihi bir zafer elde etmeyi amaçlarken bir yandan da devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürütüyor.

Icardi haricinde hücum hattındaki oyunculardan yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu mevkiye takviye yapma kararı aldı.

Bakambu, Tete, Ziyech ve Halil Dervişoğlu gibi golcü oyuncularından fayda alamayan Galatasaray, gol yollarını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski golcüsünü kadroya katmak için düğmeye bastı.

BEŞİKTAŞ'IN ESKİ YILDIZI GALATASARAY YOLUNDA

A Spor'un haberine göre; Okan Buruk yönetiminde ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Galatasaray, geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten ve sezonun sona ermesiyle siyah-beyazlı ekipten ayrılan İngiliz golcü Nathan Redmond transferi için için harekete geçti.

İngiliz golcünün menajerler tarafından sarı-kırmızılı ekibe önerildiği ileri sürülürken Galatasaray'ın teknik adamı Okan Buruk'un bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü.

Yaz transfer döneminde ailesel sorunlar nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılan 29 yaşındaki futbolcunun yeniden Türkiye'ye dönmek istediği iddia edildi. Bu sezon İngiliz ekibi Burnley forması altında yalnızca 8 maçta görev alan golcü futbolcu, büyük hayal kırıklığı yaratarak skor katkısı üretemedi.

Redmond derbiye damga vurdu - Son Dakika Haberleri

İngiliz ekibinin, güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız futbolcunun performansından memnun olmadığı ve yoları ayırmayı düşündüğü iddia edildi. İngiliz temsilcisinin bu transferden 2 milyon euroluk bir beklenti içerisinde olduğu öne sürülürken sarı-kırmızılı ekibin İngiliz golcüyü 500 bin euro bonservis bedeli ile kadroya katmayı amaçladığı iddia edildi.

Redmond transferinde 1-2 hafta içerisinde somut gelişmeler yaşanması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu transfer ile ezeli rakibi Beşiktaş'tan Rashica'nın rövanşını almayı hedefliyor. Golcü futbolcu Beşiktaş formasını 28 maçta terletirken 6 gol 6 asiste imza atmıştı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 15 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN