Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 52 milyon euroluk transfer çalımı! 124 gol 59 asist...

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 52 milyon euroluk transfer çalımı! 124 gol 59 asist...

Sezonu ilk iki sıra içerisinde bitirmesi kesinleşen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan 52 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci şampiyonluğunu elde etmeyi amaçlayan Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takviye çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Sezon başından bu yana Zaha, Tete ve Ziyech gibi hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 52 milyon euroluk transfer çalımını atmak için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Süper Lig'in lideri Galatasaray, Fenerbahçe'nin sezondan başından beri kadrosuna katmayı hedeflediği İtalyan golcü Stephan El Shaarawy için harekete geçti.

Sezonu ilk sıra içerisinde tamamlaması kesinleşen sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcünün transferi için düğmeye bastığı öne sürüldü. Aslan'ın 31 yaşındaki golcü futbolcuyu kadrosuna katması için Roma'ya resmi teklif sunması bekleniyor.Beşiktaş'ın El Shaarawy ısrarı sürüyor

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan İtalyan golcü, bu sezon Roma'da 35 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 8 asistlik katkı sundu. İtalyan yıldız için bugüne dek toplamda 52,7 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca toplamda 494 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 124 gol 59 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN