Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı...

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı...

Yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bombayı patlatarak Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla şimdiden el sıkıştı.

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı ekip, bombayı patlatarak ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla her konuda anlaşmaya vardı.

Kış transfer döneminde dikkat çekici hamlelere imza atarak taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, yaz transfer dönemi için bombayı şimdiden patlattı. Aslan, tarihe geçecek bir transfer hamlesine imza atarak Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla el sıkıştı.

Futbol Anadolu'nun haberine göre; Sezon sonunda Fernando Muslera ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır ile anlaştı.

25 yaşındaki milli eldivenin gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı terleteceği öne sürüldü. Bu sezon United forması altında 5 maçta görev alan milli eldiven kalesinde 4 gol gördü.

YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Milli eldiven, geçtiğimiz aylarda "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?" sorusuna "Galatasaray'dan teklif gelse gider miyim? Ben profesyonel futbolcuyum. O anki süreç, zaman. Dediğim gibi Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız." şeklinde yanıt vererek Galatasaray'a transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Milli kaleciden Altay Bayındır'a destek- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN