Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yüzyılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor!

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yüzyılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor!

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde namağlup ilerleyen Galatasaray, bu akşam evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Kış transfer döneminde takımdaki yerli oyuncuların sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı.

Milli maçlar nedeniyle Trendyol Süper Lig'e verilen ara sona erdi. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu akşam evinde Burak Yılmaz yönetimindeki ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak. Derbiden zaferle ayrılması isteyen sarı-kırmızılı takımda sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yaz transfer sezonunda Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete, Hakim Ziyech, Davinson Sanchez ve Ndombele gibi isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu kez gözünü Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti.

Kış transfer döneminde takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızına kancayı taktı.

A Spor'un haberine göre; Aslan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz Hull City takımında forma giyen Ozan Tufan'ı gündemine aldı.

Okan Buruk'un tecrübeli orta saha oyuncusunun transferine sıcak baktığı iddia edilirken Ozan Tufan'ın da Türkiye'ye dönmeyi düşündüğü ve bu nedenle Galatasaray'ın teklifine sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Okan Buruk ile yakın arkadaşlığı bilinen Acun Ilıcalı'nın bu transferde Ozan Tufan'a kolaylık sağlaması bekleniyor. Bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 6 maçta görev alan Ozan Tufan, söz konusu karşılaşmalarda 4 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

Geçen yıl yaz transfer döneminde 3 milyon euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibine transfer olan yıldız futbolcu, İngiliz ekibinde toplam 50 maçta forma giyerken söz konusu karşılaşmalarda 12 gol kaydetti.

68e001ec37634b13856ed9557392bd64

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN