Galatasaray'dan yeni transfer stratejisi

Galatasaray'dan yeni transfer stratejisi

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, ara transfer döneminde oldukça sessiz kaldı. Cimbom, transferin son günlerinde stratejisini değiştirdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, rakibine nazaran transferde oldukça sessiz kaldı. Fenerbahçe, ara transfer döneminde Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlarken; Galatasaray ise sadece eski futbolcusu Berkan Kutlu'yu geri çağırdı.

Galatasaray'da edinilen son bilgilere göre transfer stratejisi tamamen değişti. Gazeteci Haluk Yürekli'nin haberine göre; Sacha Boey transferi öncesi Dursun Özbek Erden Timur'a 'Bonservisli oyuncu almayacağız' talimatı verdi. Galatasaray, sağ bek ve sol bek transferinde sadece kiralık oyunculara yöneldi.

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi listesini yetiştirebilmesi için 2 Şubat Cuma gününe kadar transferlerini yetiştirmesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN