Galatasaray'ı karıştıran paylaşım

Galatasaray'ı karıştıran paylaşım

Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe ile deplasmanda kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Galatasaray’da, takım kaptanı Arda Turan’ın paylaşımı taraftarların tepkisini topladı.

Spor Toto Süper Lig'de çalkantılı günler yaşayan Galatasaray'da takım kaptanı Arda Turan, yaptığı paylaşımın sonrasında Twitter’da en çok konuşulan isim oldu.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Necati Ateş, Mert Çetin, Şükrü Hanedar gibi isimlerle yemekte buluştu. Galatasaray'ın, bu akşam İzmir'de Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna alınmayan Arda Turan da buluşmada yer aldı.

Arda Turan, daha sonra yemekte Fatih Terim ile birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

TARAFTARLARDAN YOĞUN TEPKİ

Yıldız futbolcunun paylaşımı Sarı-Kırmızılı taraftarlardan yoğun tepki aldı.

Düşme hattına yakın olan Galatasaray'ın, Göztepe ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesi Arda Turan’ın gülerek çekilmiş fotoğrafına tepki gösteren taraftarlar, “Takım küme düşmeye oynarken keyifler yerinde… Yazık”, “Kulübün durumundan memnunlar ki, organize şekilde kahkahalar içindeler”, “Sırf Fatih Terim gitti diye küme düşsek bile sevinecek bir grup oluştu. Yazık” gibi yorumlarda bulundu.

Bazı taraftarlar ise, Arda Turan’ın gülerek çekilmiş fotoğrafını eleştirenleri, antrenmanda bir araya gelen Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Teknik Direktör Domenec Torrent’in güldüğü fotoğrafa neden tepki gösterilmediğini sorguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN