Galatasaray'ı şaşkına çeviren teklif! Avrupa'dan men edilmiş kulüp Okan Buruk'u istedi

Galatasaray'ı şaşkına çeviren teklif! Avrupa'dan men edilmiş kulüp Okan Buruk'u istedi

24. haftası geride kalan Rusya Ligi'nde lider Zenit'in 12 puan arkasında kalan ve 2022'de başlayan savaş nedeniyle UEFA tarafından Avrupa kupalarından men edilmiş olan Spartak Moskova Okan Buruk'a talip oldu.

Akhisarspor ile Türkiye Kupası, Başakşehir ve Galatasaray'la Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra son olarak Süper Kupa'nın sahibi olan Okan Buruk için Rus devi Spartak Moskova devreye girdi. İşte Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...

d29d23ad65ca412b9ca13b817fee312f.jpg

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk ile 25 Mayıs'ta seçilecek olan yeni yönetimin mukavele yenilemesi bekleniyor. Ancak bir yandan da Buruk'un Avrupa kulüplerinin radarında olduğu ileri sürüldü.

SPARTAK MOSKOVA OKAN BURUK'U İSTİYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; geçen sezon takıma şampiyonluk yaşatan bu yıl ise rekor üstüne rekor kıran Okan Buruk, pek çok Avrupa kulübünün takibinde. İtalyanların ardından Ruslar da 50 yaşındaki tecrübeli hocayı takibe aldı. Rus basınında gündem olan Buruk, Spartak Moskova'nın ilgisine rağmen kariyer planlamasında Rusya'yı düşünmüyor.

"OKAN HOCA PREMİER LİG'E DAHA ÇOK YAKIŞIR"

Okan Buruk'la sürekli görüşme halinde olan ve ara ara Florya'da yaşanan gelişmeleri aktaran Evren Turhan, BTV kanalında tecrübeli teknik adam hakkında 'Okan Buruk için İtalya, Almanya yakıştırmaları yapılıyor ama ben hocanın İngiltere Ligi'ne daha fazla yakıştığını düşünüyorum' ifadelerini kullanmıştı.

SPARTAK MOSKOVA AVRUPA'DA YOK!

Bilindiği üzere Rusya'nın Şubat 2022'e Ukrayna'ya yönelik saldırıyı başlatmasının ardından UEFA hem ulusal hem de kulüp düzeyinde tüm Rus takımlarını kıta müsabakalarına katılımdan mahrum bırakmaya karar vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN