Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in belgeseli yayınlandı: 'Terim' belgeseli kaç bölüm, nasıl izlenir?

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in belgeseli yayınlandı: 'Terim' belgeseli kaç bölüm, nasıl izlenir?

Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılan sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim'in hayatını konu alan belgesel ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlandı. Futbolseverlerin beğenisine sunulan belgesel sosyal medyada en çok merak edilenler arasında yer aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in hayatını konu alan 'TERİM' adlı belgesel ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere Türk futbolseverler tarafından yoğun ilgi gören belgesel sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Fatih Terim belgeseli Netflix üzerinden izleyenler ile buluştu. Türk futbol tarihinin efsaneleri arasında görülen teknik direktörün kariyerine ve özel hayatına odaklanan yapım ilk günden yoğun ilgi gördü. Peki, Fatih Terim belgeseli kaç bölüm? İşte ayrıntılar...

Netflix üyelerinin ilgisine sunulan belgeselde efsane teknik adamın Adana'da başlayan hayat hikayesinin ele alındığı tarihi belgeselde İtalyan temsilcileri Fiorentina ve Milan'daki günlerine de yer verildi.

ben-001.jpg

Dört bölümden oluşan belgeselde sarı-kırmızılı ekibin efsane isimleri Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cláudio Taffarel, Felipe Melo, Fernando Muslera ve Portekiz futbolunun önde gelen isimleri Nuno Gomes ve Rui Costa gibi dünyaca ünlü yıldızlara da yer verildi.

ft.jpg

TERİM BELGESELİ KONUSU NE?

69 yaşındaki teknik adamın hayatının konu alındığı belgeselde efsane teknik adamın kazandığı başarılar Fatih Terim'in ağzından aktarıldı.

Belgeselin ilk bölümü 52, ikinci bölümü 58, üçüncü bölümü 55, dördüncü bölümü ise 56 dakika olarak izleyiciyle buluştu.

NETFLİX KAPAK FOTOĞRAFINI TERİM YAPTI

Belgeselin yayınlanmasının ardından ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, sosyal medyadaki kapak fotoğrafında Fatih Terim'e yer verdi. Netflix'in bu hamlesi sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini kazandı.

kapak.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN