Galatasaray'ın eski yıldızı geri dönüyor! Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Galatasaray'ın eski yıldızı geri dönüyor! Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e elenen Galatasaray, sürpriz transfer hamlesi için kolları sıvadı. Aslan, eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Galatasaray, rakibine 2-0 mağlup olarak tura veda etti. Taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı ekip, eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin ardından Türkiye Kupası'na da veda eden Galatasaray, eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Gelecek sezon değişecek yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü eski yıldızına dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Karagümrük'e elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda Adana Demirspor ile olan sözleşmesi sona erecek olan Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yıldız oyuncunun sezon sonunda Galatasaray'a bedelsiz olarak imza atabilmek için Akdeniz ekibinin yönetiminden opsiyon maddesinin kullanılmaması yönünde ricada bulunduğu öne sürüldü. Bu sezon Adana Demirspor forması altında 33 karşılaşmada görev alan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına 8 gol 1 asistlik katkı sundu.Galatasaray'da Emre Akbaba ile yollar ayrıldı - Son Dakika Haberleri

Yıldız oyuncunun, Galatasaray'a dönme konusunda oldukça heyecanlı olduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin teknik adamı Okan Buruk'un da bu transfere yeşil ışık yakabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN