Galatasaray'ın gözü Dybala'da

Galatasaray'ın gözü Dybala'da

Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için gaza bastı. Cimbom, Roma'nın Arjantinli yıldızı Paulo Dybala'yı gündemine aldı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile müthiş bir şampiyonluk yarışı içerisine giren Galatasaray, ara transfer döneminde şimdiye kadar sessiz kaldı. Sadece Berkan Kutlu transferini açıklayan Cimbom, takımın en büyük yıldızlarından Sacha Boey'u da rekor bedelle Bayern Münih'e sattı.

Ara transfer döneminde harekete geçmeye hazırlanan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray, Roma'da forma giyen Paulo Dybala ile ilgileniyor. Arjantinli yıldızın, Parçalı formayı giymesi ise zor gözüküyor. Transfer, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

30 yaşındaki Paulo Dybala, bu sezon Roma formasıyla ligde çıktığı 14 maçta 5 gol atarken, 6 da asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN