Galatasaray'ın istediği Yusuf Yazıcı'ya Newcastle United talip oldu

Galatasaray'ın istediği Yusuf Yazıcı'ya Newcastle United talip oldu

Fransa Lig 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'ya İngiltere Premier Lig ekibi Newcasle United talip oldu. Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katmak için talip olduğu Yazıcı için ayrıca Rus futbol ekibi CSKA Moskova da nabız yokluyor.

Fransa Lig 1'de geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, teknik direktör Christophe Galtier'in ayrılığı sonrasında değişen sistemde bu sezon fazla forma şansı bulamadı.

Sezon sonu gelen transfer tekliflerini değerlendirmeyen Yazıcı'ya devre arasında İngiltere'den Newcasle United ve Rusya'dan CSKA Moskova'nın ilgisi bulunuyor.

EDDIE HOWE KADRODA İSTİYOR

Ayrıca yıldız futbolcuya Süper Lig'den de Galatasaray'ın da teklif götürmeye hazırlandığı öğrenildi. İngiliz medyasına göre özellikle Newcastle United'ın gündeminde yer alan 24 yaşındaki futbolcu Yusuf Yazıcı, Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe'un istediği belirtilirken, takımlar arasında görüşmeler sürüyor.

Lille, transfer önceliğini Newcastle United'a verirken, CSKA Moskova da süreci yakından takip ediyor. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın 350 milyon Euro karşılığında satın aldığı Newcastle United'ın Lille'e Yusuf Yazıcı için resmi teklif yapacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN