Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki son golünü atmıştı: 2. Lig takımına imzayı attı! Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki son golünü atmıştı: 2. Lig takımına imzayı attı! Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi!

2019-2020 sezonunda yaz transfer döneminde Fatih Terim'in ısrarları sonucunda Fatih Terim'in ısrarları ile Yeni Malatyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan tecrübeli golcü Adem Büyük'ün yeni takımı herkesi şaşırttı.

2019-2020 sezonunun yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızlı ekibin Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki son golünü kaydeden Adem Büyük'ün yeni takımı herkesi şaşırttı. Bir sezon terlettiği Galatasaray formasıyla 34 maça çıkarak sarı-kırmızılı ekibe 11 gol 1 asistlik katkı yapan 35 yaşındaki golcü futbolcu Adem Büyük, büyük bir sürprize imza attı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Yeni Malatyaspor'a geri dönen, geçtiğimiz sezon ise Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK formasını terleten Adem Büyük, Ege temsilcisinin formasını 17 maçta terletirken takımına 4 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Adem Büyük: Sevinçliyim ama daha çok üzgünüm - Galatasaray - Futboo.com

Golcü futbolcunun yeni durağı 3. Lig 2. Grupta yer alan İzmir ekibi Karşıyaka oldu. İzmir temsilcisi Adem Büyük'ün transferini Türk televizyon tarihinin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'ne göndermede bulunarak açıkladı. İzmir ekibinin paylaşımında “En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük” ifadelerine yer verildi.

GALATASARAY'IN DEVLER LİGİ'NDEKİ SON GOLÜNÜ ATMIŞTI

Adam Büyük, son olarak 2019-2020 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mücadele eden Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki son golünü kaydetmişti.

Group A: Galatasaray vs. Club Brugge (2019)

Golcü futbolcu söz konusu dönemde Devler Ligi'nde PSG ve Club Brugge karşılaşmalarında forma şansı bulmuş ve 26 Kasım 2019'da Club Brugge ile oynan karşılaşmada Belçika ekibinin filelerini havalandırmıştı. Adem Büyük'ün o golü sarı-kırmızılı ekibin Devler Ligi'ndeki son golü olarak kayıtlara geçmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN