Gedson Fernandes, Salih Uçan ve Rashica'ya tepki Erden Timur'a övgü dolu sözler!

Gedson Fernandes, Salih Uçan ve Rashica'ya tepki Erden Timur'a övgü dolu sözler!

Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa Beşiktaş'ı Tüpraş Stadı'nda 3-1 yendi. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Kara Kartal'da futbolculara büyük tepki gösterilirken, 90 dakikanın ardından SkySpor kanalında Hakan Gündoğar ve Batuhan Karadeniz'in yaptığı açıklamalar camiada adeta bomba etkisi yarattı.

Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'ya evinde 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta camia Ahmet Nur Çebi ile Şenol Güneş döneminde yapılan kadro mühendisliğine oldukça tepkili.

4 golün atıldığı karşılaşmanın ardından SkySpor kanalında 90 dakikayı değerlendiren Hakan Gündoğar ile Batuhan Karadeniz bazı futbolcuları hedef alırken, Karadeniz'in Rashica-Muleka ve Salih Uçan'a ateş püskürmesi oldukça dikkat çekti.

İşte Beşiktaş-Kasımpaşa maçının analizi...

Hakan Gündoğar: Beşiktaş'ı bu halde izleyince kahroluyorum Beşiktaş'ı bu hale getirenlerin iki yakası bir araya gelmesin. Mert Günok'u şu takımdan çıkar Beşiktaş kümeye düşer, yazık vallahi yazık ya...

Sahadaki arkadaşlar hiç mi utanmıyorsunuz, bu formanın hakkını veremiyorsunuz bırakın gidin. Bir tek Semih harici uğraşan, didinen oyuncu yoktu.

depophotos-18185658.jpg

Batuhan Karadeniz: Beşiktaş Muleka ile gol falan atamaz. Bu Muleka sözleşmeye imza bile atamaz parmak basar, eskiden mühür vardı ya Muleka anca onu yapar.

ERDEN TİMUR'U GÖRÜRSEM ALINDAN ÖPECEĞİM

Beşiktaş tribünleri bu kadar boş olmaz diyeceğim ama taraftarlar stada gelip kimi izleyecek? Beşiktaş'ta emekli olan futbolcuları getirin sahada olanlardan daha iyi oynarlar.

Gedson Gedson dedik ölü, Salih Uçan kötü, Rashica Allah belanı vermesin ya harbiden Allah kahretmesin seni ya. Bu Erden Timur ne kadar akıllı bir adammış görsem alnından öpeceğim. Bu Rashica'yı, bu Muleka'yı halı sahaya çağırmam.

HALA BİR HOCAYLA ANLAŞAMADINIZ

Beşiktaş yönetimine sesleniyorum artık bir tane hocayla anlaşın. Sergen Yalçın Antalyaspor'a gidiyor siz hala yeni bir teknik direktör arayışındasınız. Semih Kılıçsoy ile 2028'e kadar sözleşme imzaladılar yaptıkları tek olumlu şey o.

HOCASI BELLİ OLMAYAN TAKIMA NASIL OYUNCU ALACAKSINIZ?

Beşiktaş 3 tane futbolcuyla görüşüyormuş nasıl görüşüyorsunuz? Bu takımın teknik direktörü yokken hangi oyuncularla görüşüyorsunuz. Bir hocayla anlaşacaksınız o hocanın sistemine göre futbolcu alacaksınız. Peki Beşiktaş'ta oynayan hali hazırdaki bu futbolcuları kim transfer edecek?

depophotos-18185661.jpg

Bu takımın birinci sorumlusu Şenol Güneş, ikinci sorumlusu ise Ahmet Nur Çebi. Kurdular böyle bu takımı sonra bırakıp kaçıp gittiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN