Georghe Hagi sessizliğini bozdu: Cicaldau ve Morutan'ı Galatasaray'a ben önermedim

Georghe Hagi sessizliğini bozdu: Cicaldau ve Morutan'ı Galatasaray'a ben önermedim

Rumen futbol efsanesi Georghe Hagi, geçen sezon başında toplam 10 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a imza atan Rumen futbolcular Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'ın transferleri hakkında konuştu.

Galatasaray'ın Rumen efsanesi Georghe Hagi, Cimbom'un Rumen futbolcuları Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın geçen sezon başında toplam 10 milyon euro bonservis bedeliyle Rumen temsilcileri Craiova ve Steaua Bükreş'ten transfer ettiği Rumen yetenekler hakkında konuşan Hagi, iki futbolcunun da Galatasaray'a transferinde hiçbir müdahalesinin olmadığını vurguladı.

Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'a konuşan Rumen efsane, Cimbom'da beklentilerin altında kalan iki yıldız hakkında şunları söyledi:

"Cicaldau ve Morutan çok yetenekli oyuncular. Ama ikisini de Galatasaray'a ben önermedim ve transferlerine hiç karışmadım. Ben sadece kendi akademimde yetişen ve kulübüm Köstence'deki oyunculardan sorumluyum"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN