Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı

Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında GZT Giresunspor'a konuk oldu. Sarı-Kanarya sahadan Valencia ve Pelkas'ın golleriyle 2-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig 'in 25. hafta maçında Karadeniz ekibi Giresunspor, Fenerbahçe 'yi ağırladı. Kötü gidişata son vermek isteyen iki takımın mücadelesinde kazanan konuk Fenerbahçe oldu. Sarı-Lacivertli ekip, maçın başında geriye düşmesine rağmen 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Enner Valencia (30') ve Dimitrios Pelkas (53') attı. Giresunspor'un tek golünü ise Chiquinho (2') kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 40 yaptı, maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.

MAÇIN İLK 11'LERİ

GİRESUNSPOR: Okan, Zeki, Diarra, Alexis, Aziz Behich, Traore, Flavio, Serginho, Chiquinho, Diabate, Umut Nayir.

FENERBAHÇE: Altay, Min Jae, Szalai, Nazım, Osayi, Ferdi, Zajc, Mert Hakan, Sosa, Rossi, Valencia.

MAÇ BAŞLADI

GOL! 2' | Giresunspor, yeni transferi Chiquinho ile 2. dakikada öne geçti. Maça çok hızlı başlayan Karadeniz ekibi, seri paslar ve verkaçlarla ilerledi, Portekizli Chiquinho, güzel bir vuruşla Altay Bayındır'ı mağlup etti. Maçtaki ilk tehlike, golle sonuçlandı, Giresunspor, Fenerbahçe karşısında 1-0'ı yakaladı.

11 | Gole yaklaşan takım Giresunspor oldu. Kaleyi yoklayan oyuncu Fousseni Diabate. Kaleyi bulan şutu skoru değiştirmeye yetmedi.

13 |Giresun Atatürk Stadyumu Stadı'nda Fenerbahçe atağı. Şutu çeken oyuncu Enner Valencia ancak top Giresunspor savunmasınca karşılanıyor.

GOL | Fenerbahçe, Valencia ile 30. dakikada eşitliği yakaladı: 1-1. Mert Hakan'ın ara pasında ofsayttan kaçmayı başaran Enner Valencia, kaleci Okan ile karşı karşıya geldi ve topu uzak köşede ağlarla buluşturdu.

İLK YARI SONUCU | Giresunspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

KARŞILAŞMADA 2. YARI BAŞLADI | Fenerbahçe'de İsmail Kartal, 2. yarıya değişikliklerle başladı. Pelkas ve Serdar Dursun oyuna dahil oldu. Zajc ve Rossi kenara geldi.

Gol! 53' | Dimitris Pelkas takımını öne geçiren golü kaydetti. Skor şimdi 1-2.

81' | Rakip kalede şansını deneyen oyuncu Shapi Suleymanov ancak yaptığı kafa vuruşu kaleyi bulmuyor. Giresun Atatürk Stadyumu Stadı'nda Giresunspor takımının skoru değiştirme girişimi sonuç vermedi.

MAÇ SONUCU | Fenerbahçe, Enner Valencia ve Pelkas'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN