Giresunspor'un yeni transferi Jean Pyerre kansere yakalandı!

Giresunspor'un yeni transferi Jean Pyerre kansere yakalandı!

Giresunspor'un Brezilya'nın Grêmio takımından kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Jean Pyerre kansere yakalandı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından GZT Giresunspor'un Gremio'dan transfer ederek 1.5 yıllığına renklerine bağladığı 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Jean Pyerre'nin testis kanseri olduğu tespit edildi.

Erkeklerin %1'inde görülen, kanser türlerinden testis kanserine yakalanan genç futbolcu, ailesinin yanında tedavi olmak istediği için ülkesine döndü.

Bu gelişme üzerine Jean Pyerre'nin Giresunspor'la olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

''DURUMUM HASSAS''

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Brezilyalı oyuncu, sağlık durumunun hassas olduğunu ancak iyileşme olasılığının yüksek olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

Bazı durumlar bir işaret olarak hayatımızda olur. Tüm tetkikleri yaptıktan ve Giresunspor ile sözleşme imzaladıktan sonra testislerimden birinde küçük bir tümör tespit edildi. Durum hassas, ancak iyileşme olasılığı yüksek. Ve olacak. Benim kararım Brezilya'ya dönüp hastalığımı güvendiğim doktorlarla ve ailemin yanında tedavi etmek. En iyi şekilde iyileşmekten ve bu engeli aşmaktan yorulmanız için başka seçeneğim yok. Benimle bu anı yaşayan herkesin anlayışına minnettarım. Hadi bir savaş daha yapalım!.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN