Görülmemiş olay! Bursaspor'a haciz şoku: Bursaspor maç oynadığı sırada takım otobüsüne haciz konulmak istendi!

Görülmemiş olay! Bursaspor'a haciz şoku: Bursaspor maç oynadığı sırada takım otobüsüne haciz konulmak istendi!

2009-2010 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan Bursaspor, tarihinin en kötü günlerini geçiriyor. Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Ligi ekibi Boyabat 1868'e elenen yeşil-beyazlı takımın otobüsüne maçın oynandığı sırada haciz konulmak istendiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'de küme düşerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Bursaspor, tarihinin en kötü günlerini geçiriyor.

2009-2010 sezonunda tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden yeşil-beyazlı ekip, 7. haftası geride kalan TFF 2. Lig'de topladığı 6 puanla 16. sırada yer alarak kümede kalma mücadelesi veriyor.

BÖLGESEL AMATÖR LİGİ EKİBİNE ELENDİ

Ligde oynadığı son iki maçta deplasmanda Amed Sporfif'e 2-0, evinde ise Esenler Erokspor'a 0-3 mağlup olan yeşil-beyazlı takımın içinde bulunduğu durum taraftarları hayal kırıklığına uğratıyor. Geçen hafta Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında evinde Boyabat 1868'i ağırlayan Bursaspor, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden rakibine 0-1 mağlup olarak tarihi bir yenilgi aldı.

busra.jpg

TAKIM OTOBÜSÜNE HACİZ KONULMAK İSTENDİ

Yeşil-beyazlı ekibin Ziraat Türkiye Kupası'nda Boyabat 1868 ile karşı karşıya geldiği maç sırasında, otobüsüne haciz konulmak istendiği öğrenildi. Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz'ın girişimleri sonucunda haciz işlemine izin verilmezken, kulüp otobüsü de hemen Bursa'ya gönderildi.

KARACABEY BELEDİYE BAŞKANI DEVREYE GİRDİ

Bursa Olay Gazetesi'nin haberine göre, Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası maçında Boyabat 1868 ile karşı karşıya geldiği esnada takım otobüsüne haciz konulmak istendi. Yaşanan olaydan sonra Bursaspor yönetimine yardımcı olan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, girişimleri sonrası yeşil-beyazlı ekibin Karacabey Belediyespor otobüsüyle dönmesini sağladı.

GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Bursaspor'un Karacabey'den kendi otobüsüyle dönmemesinin ardından basın mensuplarına demeç veren yeşil-beyazlı yönetim, otobüsün arızalandığını ve bu yüzden Karacabey Belediyespor aracıyla döndüklerini söylemişlerdi.

ZEMİN ÇALIŞMASI NEDENİYLE TİMSAH ARENA'DA OYNANMADI

Ziraat Türkiye Kupası'nda Boyabat 1868'i konu eden Bursaspor, Timsah Arena'daki zemin çalışması nedeniyle karşılaşmayı Karacabey M. Fehmi Gerçekler Stadı'nda oynadı. Yeşil-beyazlı ekip mücadeleden de 1-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN