Hasan Arat ilk bombayı patlattı! 41 milyon euroluk süper yıldız! 'Prensip anlaşmasına vardık...'

Hasan Arat ilk bombayı patlattı! 41 milyon euroluk süper yıldız! 'Prensip anlaşmasına vardık...'

Yeni başkanını seçecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Başkan adayı Hasan Arat'ın paylaşımı siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Söz konusu paylaşım 'ilk transfer tamam' şeklinde yorumlandı.

Yeni başkanını seçecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekipte yapılacak seçimde başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Hasan Arat, bombayı patlattı. Arat'ın açıklamaları siyah-beyazlı camiada büyük heyecan yarattı.

Sezon başından bu yana alınan kötü sonuçlar sonrasında seçim kararı alan Beşiktaş'ta Hasan Arat ile Serdal Adalı, başkan adaylığı için yarışacak.

Geçtiğimiz günlerde yapığı açıklamada seçimi kazanması halinde Beşiktaş'ın İngiliz devi Chelsea ile iş birliğine gideceğini açıklayan Arat, daha sonrasında ise siyah-beyazlı ekibin efsane ismi Feyyaz Uçar'ı yönetimine aldığını açıklamış ve Beşiktaş'ın bir başka efsane ismi Samet Aybaba'nın ise "Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü" olarak siyah-beyazlı ekipte görev alacağını duyurmuştu.

Arat, bu kez büyük bir sürprize imza atarak taraftarları heyecanlandırdı. Seçime saat kala bombayı patlatan Arat, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Arat, Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'nın forma giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın başkanı Musalli Al-Muammar ile bir araya geldi. Arat, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Beşiktaşlılar, Geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'a giderek, değerli dostum Al-Nassr FC Başkanı Sayın Musalli Al-Muammar ile buluştum. Beşiktaş JK ve Al-Nassr FC kulüpleri arasında, futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına vardık. Beşiktaşımız için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Talisca'dan Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran mesaj | Goal.com Türkçe

Arat'ın Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'nın forma giydiği Al-Nassr başkanı Musalli Al-Muammar ile bir araya gelmesi, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından 'transfer hamlesi' olarak yorumlandı.

Arat'ın Beşiktaş JK ve Al-Nassr FC kulüpleri arasında transfer önceliği anlaşması yapıldığını duyurması taraftarlarda büyük heyecan yarattı. Bu gelişme sonrasında Arap ekibinin Brezilyalı yıldızı Talisca'nın Beşiktaş'a transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş formasını terleten Beşiktaş formasını terleten Brezilyalı golcü, Beşiktaş forması altında 80 maçta görev alarak 37 gol 14 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 29 yaşındaki oyuncu için bugüne dek toplamda 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN