Icardi Galatasaaray'a veda ediyor! Öyle bir takıma transfer oluyor ki... Aslan resmen para basacak!

Icardi Galatasaaray'a veda ediyor! Öyle bir takıma transfer oluyor ki... Aslan resmen para basacak!

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Icardi, sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe veda ediyor. Yıldız golcü dev takımla prensip anlaşmasına vardı.

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu karşılaşmasında Çek ekibi Sparta Prag ile karşılaşacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi ile yollarını ayırıyor. Aslan'ın süper yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana sarı-kırmızılı forma altında attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Arjantinli yıldız Icardi, sarı-kırmızılı ekibe veda etme kararı aldı.

Fotomaç'ın İtalyan basınından aktardığına göre; Bu sezon İtalya'da şampiyonluk mücadelesi veren İnter, sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı Icardi'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Icardi transferinde ısrarcı olan İtalyan devinin bu transfer için prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

İtalyan devinin 31 yaşındaki süper yıldız için 25 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı öne sürüldü. Icardi'nin İnter'e transfer olmaya sıcak baktığı da iddia edilirken sarı-kırmızılı ekibin, İnter'in 25 milyon euroluk teklifini kabul etmesinin beklendiği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekip ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan Arjantinli golcü, bu sezon Galatasaray'da 34 karşılaşmada görev alırken takımına 20 gol 9 asistlik katkı sundu. Sezon başında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan yıldız golcünün güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN