Icardi'den Ümit Özat'a 'hatırlatma' mesajı

Icardi'den Ümit Özat'a 'hatırlatma' mesajı

Galatasar Spor Kulübü, Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna, dün gerçekleştirdiği Ankaragücü karşılaşmasında galip gelerek ulaştı. Şampiyonluk mücadelesinde büyük katıkısı olan ve taraftarından beğeni toplayan Icardi, Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Ümit Özat'ın sezon başında "Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım" sözlerini hatırlattı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve dün attığı 2 gol ile ligte 21 gole ulaşan Mauro Icardi, Ümit Özat'ın "Icardi ligde 20 gol atsın saçlarımı sarı-kırmızıya boyatırım" sözlerini hatırlatan bir paylaşımda bulundu. Icardi, Özat'a "Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum" dedi.

'SARI KIRMIZI SAÇLA GÖRMEYİ BEKLİYORUZ'

Instagram hesabından paylaşım yapan Icardi, “Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ümit Özat'ın bu çağrı karşısında ne yapacağı ise merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN