Beşiktaş, Sivasspor'a diş geçiremedi

Beşiktaş, Sivasspor'a diş geçiremedi

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Siyah-Beyazlılar, deplasmanda oynadığı maçta rakibine 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş'ın ligde kazanamama serisi üç maça çıktı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

STAT: Yeni 4 Eylül

HAKEMLER: Ali Şansalan, Serkan Ok, Serkan Olguncan

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Appindangoye, Camara, Uğur, Poungouras, Emrah, Kvet, Hakan, Barrow, Manaj

BEŞİKTAŞ: Ersin, Svensson, Necip, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Salih, Gedson, Ghezzal, Rashica, Cenk

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçının kadrosunda yer almıyor.

BEŞİKTAŞ YİNE KAYBETTİ

8577668.jpg

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk oldu. Fernando Santos yönetiminde çıkış arayan Siyah-Beyazlılar, Sivas deplasmanında istediği sonuçla sahadan ayrılamadı.

Sivasspor, büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 7. dakikasında öne geçti. Manaj'ın golüyle öne geçen ev sahibi, maçın son düdüğüne kadar skor üstünlüğünü korumayı başardı. Cenk Tosun ile bir topu direkten dönen Beşiktaş, Sivasspor kalesinde istediği gol pozisyonlarını üretemedi.

Beşiktaş, Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak yara almaya devam etti. Galibyet hasreti 3 maça çıkan Kartal, ligde 36 puanda kaldı. Sivasspor ise puanını 26'ya çıkardı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

6. dakikada Sivasspor öne geçti. Maça hızlı başlayan ev sahibi, son haftaların formda ismi Manaj'ın kaydettiği golle skoru 1-0'a getirdi. Sivasspor'u öne geçiren golde kaleci Ersin Destanoğlu büyük bir hataya imza attı. Genç kaleci, ceza sahası dışından gelen topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

18. dakikada hakem Ali Şansalan, Beşiktaş lehine penaltı düdüğü çaldı. Ancak VAR, Salih Uçan'ın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonu penaltı olarak değerlendirmedi.

Karşılaşmada ilk yarı sona erdi.

Beşiktaş, 2. yarıda baskısını artırdı. Topla oynama oranında Sivasspor'a büyük üstünlük kuran konuk ekip, 48. dakikada üst üste 2 net pozisyona girdi. Cenk Tosun'un vuruşu, üst direkte patlarken; Rahcid Ghezzal ise kaleci Ali Şaşal engeline takıldı.

Beşiktaş, kalan bölümde aradığı gol fırsatlarını bulmakta oldukça zorlandı.

Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN