İlkay Gündoğan Türkiye'ye transfer oluyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İmzalar atılıyor...

İlkay Gündoğan Türkiye'ye transfer oluyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İmzalar atılıyor...

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Barcelona'ya transfer olman 34 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu, sezon sonunda Türkiye'ye transfer olacak. Yıldız futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz devi Manchester City'den ayrılarak İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, Türkiye'ye transfer olma kararı aldı. 34 yaşındaki süper yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu sezon şampiyonluk yarışının gerisinde kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Barcelona, sezon sonunda birçok oyuncusuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda İspanyol devinde ilk yolcu belli oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde Barcelona'ya transfer olan Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılmak istiyor.

Barcelona'da aradığını bulamayan Alman futbolcunun sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.

Sarı-kırmızılı ekibin 34 yaşındaki orta saha oyuncusuyla el sıkıştığı ileri sürüldü. Aslan'ın kısa süre içerisinde Barcelona ile de masaya oturması bekleniyor. Aslan'ın yıldız orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Bu sezon 37 karşılaşmada Barcelona formasını terleten İlkay Gündoğan, bu karşılaşmalarda 5 gol 10 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN