Jorge Jesus Fenerbahçe'ye veda etti! Yeni takımı belli oldu: 30 milyon euroluk anlaşma

Jorge Jesus Fenerbahçe'ye veda etti! Yeni takımı belli oldu: 30 milyon euroluk anlaşma

Bu sezon özellikle derbi maçlarında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Pazar akşamı son kez Fenerbahçe'nin başında yer alması beklenen Jesus'un yeni takımı belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Galatasaray'a 3-0 mağlup olarak tarihi bir hezimete uğrayan Fenerbahçe, pazar akşamı Türkiye Kupası final karşılaşmasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Kanarya, rakibini mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yaparken Portekizli teknik adam Jorge Jesus hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde bu sezon özellikle derbi maçlarında gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Pazar akşamı Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un son kez sarı-lacivertli ekibin başında yer alması bekleniyor.

Başakşehir karşılaşmasıyla birlikte Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Jesus'un sarı-lacivertli ekibe veda etmesi beklenirken Portekizli çalıştırıcının yeni takımı da belli oldu.

YILLIK 10 MİLYON EURO

2013-14 sezonundan bu yana devam eden Şampiyonluk hasretini sonlandıramayan Fenerbahçe'de Jesus, 11 Haziran’da Başakşehir ile oynanacak finali kazanarak, Fenerbahçe’ye kupayla veda etmek istiyor.

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü olacak. Suudi yetkililerle bir araya gelen Jesus, 3 yıllık anlaşmaya vardı ve yıllık 10 milyon Euro kazanacak.

2018-19 sezonunda Suudi Arabistan’ın Al-Hilal takımını çalıştıran Jorge Jesus, kariyerindeki ilk milli takım deneyimini yaşayacak.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al-Mishal, yeni teknik direktörlerinin Avrupa’dan olacağını açıklayarak Jesus'u işaret etmişti.

Al Mishal, “Milli takım teknik direktörü temmuz başında açıklanacak.” ifadelerini kullanırken, Fenerbahçe ile Türkiye Kupası finalinde Başakşehir karşısına çıkacak olan Jorge Jesus, sarı lacivertli takımın başındaki son maçını yaşayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN