Kanarya’da ayrılık çanları çalıyor

Kanarya’da ayrılık çanları çalıyor

Süper Lig’de şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe’de gelecek sezon planları hoca belirsizliği eşliğinde sürüyor. Sarı-Lacivertli yönetim, bu sezon istediği süreyi bulamayan ve yetersiz performans gösteren isimlerle yollarını ayırmaya karar verirken satışlarla kasayı dolduracak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe’de, gelecek sezon kadro çalışmalarına başlandı. Teknik direktör konusunda belirsizlik devam ederken yönetim, kadro planlamaların şimdiden başladı. Bu sezon istediği süreyi bulamayan ve yetersiz performans gösteren isimlerle yollar ayrılacak.

Fenerbahçe’nin orta sahadaki yıldızı Crespo’nun da bu doğrultuda akıbeti belli oluyor. Sarı-Lacivertli takım istediği teklif gelmesi halinde oyuncuyu elden çıkarmaya sıcak bakıyor. Miguel Crespo’nun menajeri hem Portekiz’de hem de İspanya’da oyuncusu için görüşmeler yaptığı biliniyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi Portekizli merkez orta saha için acele etmiyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi Miguel Crespo için kapıyı 8 milyon eurodan açacak.

Yönetim sezon başında da bu civardaki teklifleri geri çevirmişti. Ayrıca Ryan Kent transferinin büyük ölçüde tamamlanmasının ardından Diego Rossi de elden çıkarılacak isimler arasına adını yazdırdı. Taraftarın son haftalarda sık sık ıslıkladığı Uruguaylı oyuncuya Güney Amerika’dan özellikle de Brezilya takımlarından büyük ilgi vardı. Fenerbahçe, teklif gelmesi durumunda değerlendirme kararı aldı.

Teknik direktör Jorge Jesus’un şans vermediği isimlerden Serdar Aziz ve Serdar Dursun’un da sezon bittikten sonra takıma veda etmesi gündemde. Serdar Dursun’un daha gönce gol krallığı yaşadığı Almanya’daki eski takımı Darmstadt’a geri dönme ihtimali yüksek görünüyor. Serdar Aziz için Adana Demir ve Samsunspor’un girişimleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN