Kanarya'da sürpriz ayrılık: Jorge Jesus'un vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Kanarya'da sürpriz ayrılık: Jorge Jesus'un vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Süper Lig'in 35. haftasında Hatayspor karşısında hükmen galip sayılan Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin yıldız isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Bu sezon beklentilerin altında kalan sarı-lacivertli ekip yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'in 35. haftasında ligden çekilen Hatayspor karşısında 0-3 galip sayılan Portekizli teknik adam yönetimindeki Fenerbahçe'den sürpriz bir ayrılık haberi geldi.

Son olarak evinde ağırladığı ezeli rakibi Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu. Süper Lig'de bitime üç hafta kala gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için yolları sıvayan Fenerbahçe, yıldız ismiyle yolları ayırmaya hazırlanıyor.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Miha Zajc'a Serie A takımlarının yanı sıra Beşiktaş'ın da yoğun ilgisi devam ederken bir başka talip de Yunanistan'dan çıktı.

Miha Zajc golle döndü - Son Dakika Haberleri

Novasports TV'de yer alan habere göre; Panathinaikos, sezon sonunda serbest kalacak futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdi. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon 30 maçta görev alarak takımına 4 gol 4 asistli katkı sunan Slovak orta saha oyuncusu sarı-lacivertli ekipten ayrılmaya sıcak baktığı iddia edildi.

29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Yunan temsilcisi Panathinaikos'a imza atabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN