Kaptan Mesut ipleri eline aldı

Kaptan Mesut ipleri eline aldı

Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 4-0’la deviren Fenerbahçe, zirve takibini sürdürdü. Galatasaray derbisinden bu yana oynadığı futbolla izleyenleri geçmişe götüren Mesut Özil, Sarı-Lacivertli ekipte istatistiklere damga vururken saha içindeki duruşuyla da teknik heyetten tam not aldı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Süper Lig’de haftayı 4-0’lık Çaykur Rizespor galibiyeti ile noktalayan Fenerbahçe, önemli bir avantaj yakaladı. Son haftalarda alınan skorlarla eleştirilerin hedefi olan Sarı-Lacivertli ekip, zirve takibini sürdürürken yarış içindeki rakipleri Konyaspor, Hatayspor, Karagümrük ve Alanayaspor’un yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş’ta puan kaybedince Fenerbahçe derin bir nefes aldı. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig’de 15’inci haftayı averajla 3. sırada tamamladı.

Fenerbahçe’de umutların yeşermesinin yanı sıra dünya yıldızı Mesut Özil’in de yükselen performansı göz doldurdu. Galatasaray ile oynanan ve 1-0’dan 2-1 kazanılan derbi maçın kahramanı olan Mesut Özil, yükselen grafiğini sürdürdü. Dünyaca ünlü yıldız skor katkısı yapamadı ancak 88 dakika boyunca takımının geliştirdiği hemen her atağın organizatörü oldu.

Sarı-Lacivertli takımın kaptanı, 4-0 kazanılan Rizespor maçında fit görüntüsüyle de dikkat çekti. Özil 9 ikili mücadelenin 5’inden başarı ile ayrıldı.

Oyunda kaldığı 88 dakikada 10.4 km koşan kaptan, 4 kez ceza sahasında topla buluşarak rakip savunmaya zor anlar yaşattı. 5 kez şut pası veren Özil’in dikkat çeken bir başka özelliği de 5 sahipsiz top kazanması oldu. Oyun içindeki pas organizasyonlarına yön veren Özil, yüzde 80.4 pas isabetiyle maçı tamamladı ve eski günlerine göz kırptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN