Karamollaoğlu'ndan güreşçilere tebrik mesajı

Karamollaoğlu'ndan güreşçilere tebrik mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu yıl 622'incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında sosyal medya hesabından tebrik mesajı paylaştı.

Edirne'de bu yıl 662'incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda güreşçileri tebrik eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Koca Yusuf, Kel Aliço, Kurtdereli Mehmet, Adalı Halil, Kavasoğlu İbrahim ve Pomak Hasan gibi efsane olmuş güreşçilere dikkat çekti.

"MİLLİ SPORUMUZUN TANITILMASINDA ÖNEMLİ YERİ VAR"

Güreş müsabakasında ter dökecek bütün sporculara başarılar dilediğini ileten Karamollaoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Koca Yusuf’tan Kel Aliço’ya, Kurtdereli Mehmet’ten Adalı Halil’e, Kavasoğlu İbrahim’den Pomak Hasan’a pek çok yiğit güreşçinin efsaneleri ve hatıralarıyla beslenen ata sporumuzun; yedi asra yakındır sürdürülen ve bu yıl 662’incisi düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri vesilesiyle gelecek nesillere güçlü bir şekilde aktarılacağına yürekten inanıyorum. Milli sporumuzun tanıtılmasında ve yaşatılmasında önemli bir yeri olan bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güreş müsabakalarında ter dökecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, şampiyonluk kemerini alacak olan güreşçimizi şimdiden tebrik ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN