Kartal bir bombayı daha patlatıyor! Beşiktaş'a 21 milyon euroluk orta saha...

Kartal bir bombayı daha patlatıyor! Beşiktaş'a 21 milyon euroluk orta saha...

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, 21 milyon euroluk orta saha oyuncusunun transferi için girişimlere başladı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek Süper Lig'deki kötü gidişata son veren Beşiktaş, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, 21 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Jonas Svensson ve Joe Worrall'i kadrosuna katan Onana, Bailly ve Rosier ile de yollarını ayıran Beşiktaş, 21 milyon euroluk orta saha oyuncusunu için düğmeye bastı. Orta sahaya takviye yapma kararı alan siyah-beyazlı ekip, gözünü Portekiz'e dikti.

Amir Hadžiahmetović'in sezonu kapatmasının ardından orta sahasını güçlendirme kararı alan siyah-beyazlı ekip, 21 milyon euroluk orta saha için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Orta sahaya takviye yapmak için birçok isimle masaya oturan Beşiktaş, rotasını Porto'dan Marko Grujic'e çevirdi. Kartal, bu sezon Porto forması altında 13 maçta görev alarak 1 asiste imza atan Marko Grujic'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlı ekibin, 27 yaşındaki ön libero için Porto'ya kiralama teklifinde bulunduğu öne sürüldü. Portekiz ekibinin ilk etapta Sırp oyuncunun kiralanmasına sıcak bakmadığı ancak Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte kiralık seçeneğine yeşil ışık yaktığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 21 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Beşiktaş'tan Marko Grujic atağı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN