Kartal bombayı patlatıyor! Trabzonspor'un eski yıldızı, Beşiktaş'a bedavaya transfer oluyor!

Kartal bombayı patlatıyor! Trabzonspor'un eski yıldızı, Beşiktaş'a bedavaya transfer oluyor!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Kartal, ezeli rakibinin eski yıldızını bedavaya transfer etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak sezon başından bu yana taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yaz transfer dönemi için çalışmalara başladı. Kartal, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını bedelsiz olarak kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Kış transfer sezonunda EJonas Svensson, Joe Worrall Ernest Muci ve Al-Musrati'yi kadrosuna katan Beşiktaş, asıl bombayı yaz transfer döneminde patlatmayı hedefliyor. Kartal, hedef doğrultusunda ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını bedelsiz olarak kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Gelecek sezon takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Beşiktaş, orta sahasını güçlendirme kararı aldı. Siyah-beyazlı ekip, gözünü Fransa'ya dikti. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Fransız ekibi Lille formasını terleten Yusuf Yazıcı'yı sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Milli yıldızın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ileri sürülürken Beşiktaş'a transfer olmaya yeşil ışık yaktığı iddia edildi. Siyah-beyazlı ekibin önümüzdeki günlerde milli yıldız ile temasa geçeceği ve resmen pazarlık masasına oturacağı öne sürüldü.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Bu sezon Fransız ekibinde 30 karşılaşmada görev alan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına 10 gol 3 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Yusuf Yazıcı, geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor formasını terletmiş ve sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız ekibine geri dönmüştü. Fransız ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN