Kartal bombayı patlattı! Chelsea'nin savunmacısı Beşiktaş'a imza atıyor...

Kartal bombayı patlattı! Chelsea'nin savunmacısı Beşiktaş'a imza atıyor...

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde öncelikli olarak savunma hattını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, Chelsea'nin savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sezon başından bu yana gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekip, ilk bombayı patlattı.

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz ile yollarını ayırdıktan sonra Rıza Çalımbay ile yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Kış transfer sezonunda kadro kalitesini yükseltmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde savunma hattını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, İngiliz devi Chelsea formasını terleten genç savunma oyuncusu Malang Sarr'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

A Spor'un haberine göre; Seçimden önce PSG, Chelsea ve Al Nassr gibi takımların başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştiren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, ilk takviyesini İngiltere'de yapacak.

Siyah-beyazlı ekibin, bu sezon Chelsea'de forma şansı bulmakta zorlanan 24 yaşındaki savunma oyuncusu Malang Sarr'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. Londra ekibinin teknik direktörü Mauricio Pochettino'nun Fransız oyuncuyu kadroda düşünmemesinin bu transferde Beşiktaş açısından bir avantaj yaratacağı öne sürüldü.

Kartal'ın, Chelsea ile transfer görüşmelerine başladığı ve Fransız oyuncunun Beşiktaş'a imza atmasının beklendiği ileri sürüldü.Malang Sarr - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

2020 yılından bu yana İngiliz ekibinin formasını terleten genç savunma oyuncusu, İngiliz ekibinde 21 maçta görev alırken skor katkısı sunamadı. Fransız oyuncunun güncel piyasa değerinin 4 milyon euro olduğu öğrenildi.

Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN