Kartal Güneş’le geleceği kuracak

Kartal Güneş’le geleceği kuracak

Süper Lig’de şampiyonluk şansını sürdüren Beşiktaş, gelecek yılın kadro planlamasına şimdiden başladı. Siyah-Beyazlı teknik heyet, bu sezon kulübedeki isimlerden yeterli katkıyı alamayınca gelecek sezon üç kulvarda yarışabilmek adına alternatifli bir kadro kurmayı hedefliyor.

Maç fazlasıyla Fenerbahçe ile lig ikinciliğini paylaşan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş dönemi oldukça parlak geçiyor. Tecrübeli teknik adam yönetiminde 24 maça çıkan ve 2.24 puan ortalaması tutturan Beşiktaş, yalnızca 2 yenilgi alırken 18 defa kazandı. Sezon ortasında yolları ayrıldığı Valerien Ismael döneminde, takımın iskeleti bir türlü kurulamamıştı.

Şenol Güneş ile birlikte bu sorun çözülürken, tecrübeli teknik adam yakaladığı 2.24’lük puan ortalaması ile kendi kurmadığı bir takımla göz doldurdu. Süper Lig’de sonradan açılan ve zirveyle arasındaki puan farkını düşüren Beşiktaş’ta şimdiden önümüzdeki sezonun planları yapılıyor.

Bu sezon matematiksel olarak şampiyonluk şansı süren, Siyah-Beyazlılar, planlarını üç kulvarda yarışmak üzerine yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, görev yaptığı her sezonda olduğu gibi önümüzdeki sezonda da çok iddialı bir Beşiktaş oluşturmak istiyor.

Özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde büyük hedefleri olan deneyimli teknik adam, daha önce Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalin kapısından dönmüştü. Siyah-Beyazlı camianın potansiyeline güvenen Güneş, önümüzdeki sezon hem lig hem Avrupa’da ses getirmek için alternatifli bir kadro kurmak istiyor.

Bu sezon kulübedeki isimlerden gerekli katkıyı alamayan tecrübeli çalıştırıcı, forma rekabetini artırmak ve tüm kulvarlarda başarılı bir tablo çizmek için yönetime geniş bir liste sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN