Kartal'a 70 milyon euroluk golcü! 13 yıl sonra ilk kez: Dusko Tosic aracı olacak! 133 gol 76 asist...

Kartal'a 70  milyon euroluk golcü! 13 yıl sonra ilk kez: Dusko Tosic aracı olacak! 133 gol 76 asist...

Sezon başından bu yana gol yollarında etkisiz kalan Beşiktaş, 70 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde gol yollarını güçlendirmek için kolları sıvadı. Sezon başından bu yana hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan siyah-beyazlı ekip, 70 milyon euroluk golcü yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor.

Süper Lig'deki son üç karşılaşmadan yenilgiyle ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Hücum hattında forma giyen oyuncularından istenen katkıyı alamayan Beşiktaş, gözünü İtalya'ya dikti.

Fanatik'in haberine göre; Sezon sonunda Kamerunlu golcüsü Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, İtalya seferine çıkmaya hazırlanıyor. Kartal'ın, Serie A ekibi İnter’in sezon başında Bologna’dan 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Marko Arnautovic'i gündemine aldığı öne sürüldü.

34 yaşındaki golcü oyuncu için sezon sonunda 8 milyon euro ödeyecek olan İnter, yıldız golcü için gelecek makul teklifleri kabul etmeyi planlıyor.

34 yaşındaki Avusturyalı oyuncunun geçtiğimiz günlerde Belgrad’da eski Beşiktaşlı Dusko Tosic ile bir araya geldiği öne sürüldü. Tosic'in, yıldız golcünün Beşiktaş'a transfer olması için aracı olmaya hazır olduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız golcü, bu sezon İnter forması altında 29 karşılaşmada görev alırken 4 gol 3 asiste imza attı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Marko Arnautovic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bugüne dek futbol kariyeri boyunca 501 karşılaşmada görev alan Avusturyalı golcü, 133 gol 76 asiste imza attı.

13 YIL SONRA İLK KEZ

Avusturyalı golcü, sezon sonunda Beşiktaş'a transfer olması hallinde 2011 yılının yaz transfer döneminden bu yana Beşiktaş'a transfer olan ilk Avusturyalı oyuncu olacak. Kartal son olarak 2011 yılının yaz transfer döneminde Veli Kavlak'ı kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN