Kartal’da rota kayıpsız seri

Kartal’da rota kayıpsız seri

Süper Lig’de üst üste alınan olumsuz sonuçların ardından eleştirilere maruz kalan Valerien Ismael, Dünya Kupası’na kadar kayıpsız ilerlemek istiyor. Hücumda etkinliği artırmayı hedefleyen teknik heyet, araya kadar çıkacağı 4 lig maçının tamamını kazanmayı planlıyor.

Süper Lig’in 10. haftasında Vodafone Park’ta oynanan ve 2-2’lik eşitlikle sonuçlanan Trabzonspor maçında taraftarın istifaya davet ettiği Fransız teknik adam Valerien Ismael, bu tepkileri normal bulmadığını henüz 10. haftada olduklarını belirterek cevap vermişti. Siyah-Beyazlı ekipte, teknik heyet, kara bulutları dağıtmanın yollarını arıyor. Ismael, gözünü FIFA 2022 Dünya Kupası arasına kadar oynanacak 4 lig maçına çevirdi. Son dönemde eleştiriler alan ve taraftarlardan da tepki toplayan Ismael, 4 maçın 4’ünü de kazanmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Fransız çalıştırıcı bu hedef doğrultusunda da hücum konusunda planlar yapılıyor. Takımına kazanma alışkanlığı aşılamak isteyen Ismael, farklı formasyonlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş’ın hocası, kanatların hücumdaki etkinliğini artırmayı planlıyor. Sakatlık sebebiyle Ghezzal’den birçok maçta yararlanamayan Ismael, gelecek haftalarda bu bölgede yaşanabilecek sorunlar için alternatif üretmek istiyor. Redmond, Muleka ve N’Koudou ile önde baskılı ve pres futbolunun devam etmesi amaçlanıyor. Ardından orta sahada hızlı ve tek paslarla rakip kaleye inilmesi, son olarak da rakip savunmaların arkasına atılacak doğru paslar ve doğru koşular üzerinde duruluyor. Hızlı oyuncuları ile rakip yarı alanda pers yapmayı hedefleyen Fransız çalıştırıcı, Dünya Kupası arasına moralli girmek için tüm şartları zorluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN