Kartal'dan tarihi transfer operasyonu! Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oluyor!

Kartal'dan tarihi transfer operasyonu! Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oluyor!

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, ilk bombayı patlatıyor. Kartal, Fenerbahçe'nin yıldız ismiyle şimdiden masaya oturdu.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik ada Fernando Santos'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, gelecek sezonun ilk bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Kartal, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fernando Santos'un takımın başına geçmesiyle son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş, gözünü Kadıköy'e dikti. Kartal, sarı-lacivertli ezeli rakibinin yıldız ismini transfer etmek için ilk hamleyi yaptı.

TV100'de yer alan habere göre; Kartal, Fenerbahçe’nin İspanyol ekibi Rayo Vallecano’ya kiraladığı Miguel Crespo'yu transfer listesine ekledi.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 27 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun Hasan Arat yönetimiyle transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldiği ve siyah-beyazlı ekiple görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Tarafların yaz transfer sezonu için anlaşma sağlamak üzere olduğu belirtildi. Portekizli yıldızın Beşiktaş'a transfer olma konusunda oldukça istekli olduğu iddia edildi.

Kiralık olarak transfer olduğu İspanyol temsilcisinde yalnızca 3 maçta görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, sadece 69 dakika sahada kaldı. Portekizli yıldız, Fenerbahçe forması altında ise 80 müsabakada görev alırken 5 gol 7 asiste imza attı.

miguel-crespo-fenerbahce-22-23-1678700634-103505.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN