Kartal'dan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Yılın transferi için geri sayım resmen başladı: İmzalar atılıyor...

Kartal'dan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Yılın transferi için geri sayım resmen başladı: İmzalar atılıyor...

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kaliteli takviyeler yapmayı hedefleyen Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismiyle büyük oranda anlaştı. Fırtına ile de transfer masasına oturan siyah-beyazlı ekip, yılın transferini açıklamak için artık resmen geri sayıma geçti.

Sezon başından bu yana kötü günler geçirerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, tarihe geçecek transfer çalımı için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismini ikna eden siyah-beyazlı ekip, tarihi transferi bitirmek için resmen geri sayıma geçti.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçiren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Bir yandan teknik adam konusunda yaşanan belirsizliği sonlandırmak için çalışmalar yürüten siyah-beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Trabzonspor'un yıldız ismine dikti.

Kış transfer döneminde kaliteli takviyeler yapmayı hedefleyen Beşiktaş, Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas ile masaya oturdu. Sezon sonunda Trabzonspor'a veda etmesi beklenen yıldız futbolcu ile yapılan görüşmelerde büyük mesafe alan siyah-beyazlı ekip, bordo-mavili ekibe resmi teklifini sundu.

Bordo-mavili ekibin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcudan bonservis geliri elde etmeyi amaçladığı bu nedenle de Yunan yıldızın satışına onay verebileceği öne sürüldü.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre iki kulübün başkanları Bakasetas transferi için görüşmeye başladı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Süzgün, paylaşımında "Beşiktaş, Anastasios Bakasetas transferi için Trabzonspor’la görüşmelere başladı. Trabzonspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yunan oyuncudan para kazanmak istiyor. Başkanlar düzeyinde pazarlıklar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Bakasetas'tan Ertem Şener'i şaşırtan yanıt: "Ben robot değilim!" | Goal.com Türkçe

İki kulübün kısa süre içerisinde anlaşmaya varması ve Yunan yıldızın sezonun kalan kısmında Beşiktaş formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

2021 yılından bu yana Trabzonspor formasını terleten yılız futbolcu, Trabzonspor'da 119 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 33 gol 23 asiste imza attı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 9 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN