Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'ın efsane ismi takımın başına geçiyor...

Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'ın efsane ismi takımın başına geçiyor...

Teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, unutulmaz ismi ile masaya oturma kararı aldı. Kartal, efsane futbolcusunu takımın başına geçirmek için kolları sıvadı.

21 Aralık'taki Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Teknik adam arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, eski yıldızını takımın başına geçirmek için çalışmalara başladı. Kartal, efsane ismini gözüne kestirdi.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Süper Lig'de oynadığı son 4 maçın 3'ünden yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlı ekip, teknik adam arayışını hızlandırdı.

Fransız teknik adam Bruno Génésio ve Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile yapılan görüşmelerden bir sonuç alamayan siyah-beyazlı ekip, efsane ismini takımın başına getirmek için kolları sıvadı.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, dördüncü teknik adamını arıyor. Samet Aybaba'nın Rumen teknik adam Lucescu ile masaya oturmak için Romanya'ya gittiği öğrenilirken siyah-beyazlı ekibin farklı alternatiflere de yöneldiği belirtildi.

Gazeteci Övünç Özden'in aktardığına göre; Kartal, unutulmaz ismi Carlos Antonio Zago'yu teknik direktör adayları arasına aldı.

Siyah-beyazlı yönetimin 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş formasını terleterek gösterdiği performansla efsaneleşen Brezilyalı teknik adamla bir süre önce görüştüğü ancak bu görüşmelerde ilerleme kat edemediği belirtildi.

Zago, Antônio Carlos - BeşiktAşk

Kartal'ın, 2 ay önce Bolivya milli takımın başına geçen Zago ile bir kez daha görüşebileceği ileri sürüldü. Özden, söz konusu gelişme hakkında "Carlos Antonio Zago, Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alıyor. Zago ile bir süre önce görüşülmüş fakat ilerleme sağlanmamış. Van Bronckhorst olmadığı için yeniden temas başlayabilir. Zago 2 ay önce Bolivya milli takımı teknik direktörü oldu." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN