Kerem Aktürkoğlu Abdullah Avcı'nın o sözlerini hiç unutmamıştı! Kerem'in Avcı'ya sahadaki yanıtı çok daha ağır oldu

Kerem Aktürkoğlu Abdullah Avcı'nın o sözlerini hiç unutmamıştı! Kerem'in Avcı'ya sahadaki yanıtı çok daha ağır oldu

Dün akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, kaydettiği 2 golle maça damga vurdu. Aslan'a zaferi getiren isim olan Kerem Aktürkoğlu'nun 2022 yılında Abdullah Avcı'ya yönelik sözleri, golcü futbolcunun dün geceki performansı sonrasında sosyal medyada gündem olurken "Kerem, Abdullah Avcı'ya sahada yanıt verdi" şeklinde yorumlandı.

FURKAN UZUN

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda ezeli rakibi Trabzonspor'a konuk olan Galatsaray'da Kerem Aktürkoğlu, Trabzonspor filelerine 2 gol kaydederek maça damga vurdu. Golcü futbolcunun kaydettiği goller sonrasında 2022 yılında bordo-mavili ekibin teknik adamı Abdullah Avcı'ya yönelik sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe'nin Samsunspor ile berabere kalmasını fırsat bilen Galatasaray, dün akşam deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'u 1-5 mağlup ederek Süper Lig tarihinde bordo-mavili ekibe karşı ilk defa 5 gollük bir zafer elde etti.

Aslan'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, attığı 2 golle maça damga vururken yıllar önce Abdullah Avcı hakkında söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Golcü futbolcunun dün akşam ortaya koyduğu performans sosyal medyada "Kerem, Abdullah Avcı'ya sahada yanıt verdi" şeklinde yorumlandı.

2022 yılının Nisan ayında Vole Youtube kanalının sorularını yanıtlayan Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir'de forma giydiği dönem hakkında açıklamalarda bulunurken dönemin Başakşehir teknik adamı Abdullah Avcı tarafından haksızlığa uğradığını iddia etmişti.

"AVCI'YA KIRGINIM"

Avcı'nın kendisine 'senden bir şey olmaz' dediğine öne süren Kerem Aktürkoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"16 yaşında imza attıktan sonra Başakşehir U17'de oynuyordum. 'Seni çok beğendik ama bizim tesisimiz yok. Kalacak bir yer bulursan ancak öyle seni alabiliriz' dediler. Sağ olsun babam, yatılı bir kurs buldu. Orada yaşıyordum. Abdullah Avcı döneminde profesyonel imzayı da attım. A takıma çıktım, beklediğim gibi olmadı. Çok büyük bir hiyerarşi, rütbecilik vardı. Sen küçüksün, haddini bileceksin şeklinde yani. Yapım gereği haksızlık karşısında susamam.

'SENDEN BİR ŞEY OLMAZ DİYENLERİ UTANDIRMIŞIMDIR'

Başakşehir'de bu yaşadıklarım, hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor. O insanları utandırmak, benim tek amacımdı. İnşallah 'Senden bir şey olmaz, Süper Lig'i hak etmiyorsun' diyen o insanları utandırmışımdır. Abdullah Avcı'ya hiçbir şekilde kızgın değilim ama kırgınım ve hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık önüme bakıyorum. Her şeyi geride bıraktım."

25 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon 33 maçta görev alırken 10 gol 8 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN