Konyaspor maçına dakikalar kala Fenerbahçe'de deprem! Jorge Jesus bileti kesti 4 isim kadro dışı...

Konyaspor maçına dakikalar kala Fenerbahçe'de deprem! Jorge Jesus bileti kesti 4 isim kadro dışı...

Bir maçı eksik olan Fenerbahçe, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle ertelenen 23. hafta karşılaşmasında evinde Konyaspor'u ağırlayacak. Lider Galatasaray'ın 9 puan arkasında yer alan sarı-lacivertli ekipte sürpriz gelişmeler yaşandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 44 bin vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremler nedeniyle ertelenen Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor'u konuk edecek. Karşılaşmaya dakikalar kala sarı-lacivertli ekipte 4 oyuncu kadro dışı bırakıldı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, deprem nedeniyle ertelenen 23. hafta karşılaşmasında evinde Konyaspor'u ağırlayacak.

Bir maçı eksik olan sarı-lacivertli ekip lider Galatasaray'ın 9 puan arkasında ikinci sırada yer alıyor. Kanaya, Konyaspor'u mağlup ederek ezeli rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6'ya indirmek isterken sarı-lacivertli ekipte sürpriz gelişmeler yaşandı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertli ekipte, Alioski, İsmail Yüksek, Joao Pedro ve Luan Peres Konyaspor karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Luan Peres'in son antrenmanda darbe aldığı için teknik heyet tecrübeli savunma oyuncusunu Konyaspor karşılaşmasının kadrosuna almadı.

Alioski'nin ise sarı-lacivertli ekiple yol ayrımında olduğu için söz konusu karşılaşmanın kadrosuna alınmadığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN