Konyaspor yılın bombasını patlattı! 61 milyon euroluk yıldız imzayı attı: Manchester United'ın eski yıldızı Konyaspor'da!

Konyaspor yılın bombasını patlattı! 61 milyon euroluk yıldız imzayı attı: Manchester United'ın eski yıldızı Konyaspor'da!

Sezonu İstanbulspor karşılaşmasıyla açacak Konyaspor, bombayı patlattı. Aleksandar Stanojevic yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, uzun yıllar unutulmayacak bir transfere imza attı. İç Anadolu ekibi transferi resmen açıkladı.

Yeni sezona Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic yönetiminde hazırlanan Konyaspor, transferde bombayı patlattı. Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında sahasında İstanbulspor'u ağırlayacak yeşil-beyazlı ekip, uzun yıllar unutulmayacak bir transfere imza attı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Yunus Mallı, Alexandru Cicaldau, Marlos Moreno ve Paul Bernardoni gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Konyaspor, bombayı patlattı. İç Anadolu ekibi, İngiliz devi Manchester United forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız ismi kadrosuna kattığını açıkladı.

Transfer çalışmalarını Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic'in raporu doğrultusunda sürdüren Konyaspor, 2015 yılında 35 milyon euro karşılığında Southampton'dan Manchester United'a transfer olan ve son olarak Avustralya ekibi Western Sydney Wanderers formasını terleten 33 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin'i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon 12 maçta görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu takımına 2 gol 1 asistlik katkı sundu. Daha önce Everton, Southampton, Manchester United ve Nice gibi takımların formasını terleten yıldız futbolcu için bugüne dek toplam 61 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Özellikle United forması altında gösterdiği performansla hafızalara kazınan yıldız futbolcu İngiliz ekibinde 47 maçta görev alırken 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

Yıldız futbolcu Fransa formasını 15 maçta terletti. Konyaspor'dan yapılan açıklamada "HOŞ GELDİN MORGAN SCHNEIDERLIN! Kulübümüz, Fransız milli futbolcu Morgan Schneiderlin ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Southampton, Manchester United ve Everton gibi İngiltere Premier Ligi takımlarında da forma giyen Schneiderlin’e Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Morgan Schneiderlin admits regret over leaving Manchester United for Everton after Jose Mourinho chat - Manchester Evening News

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN