Kuntz: Bir Alman olarak, Türkiye'yi Almanya'da temsil edebilmek çok istediğim bir şey

Kuntz: Bir Alman olarak, Türkiye'yi Almanya'da temsil edebilmek çok istediğim bir şey

A Milli Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nin başlangıcı ve Ay-yıldızlı ekibin Ermenistan ile Hırvatistan’a karşı D Grubu’nda oynayacağı maçlar öncesinde yaptığı açıklamada, "Bir Alman olarak, Türkiye'yi Almanya'da temsil edebilmek çok istediğim bir şey" dedi.

EURO2024 elemeleri D grubunda yer alan Türkiye A Milli Futbol takımı bu hafta Ermenistan ve Hırvatistan'la karşılaşacak. Milliler iki kritik maç öncesi hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

A Milli Takım'ın teknik direktörü Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz, "Beklenti olarak kesinlikle EURO 2024'e katılmamızı beklemelisiniz. Bir Alman olarak, Türkiye'yi Almanya'da temsil edebilmek çok istediğim bir şey. Takımımızda bulunan oyuncular hem performans hem de kalite olarak EURO 2024'e gidebilecek seviyede." ifadelerine yer verdi.

Alman teknik adam, Türkiye'yi tercih eden Schalke'li oyuncu Mehmet Can'dan umutlu olduğunu dile getirirken, "Mehmet Can, bugüne kadar hiç Türk Milli Takımı düzeyinde oynamadı. Buraya alışması süre alacaktır. Buraya dahil etmemizin sebebi, buradaki aile ortamına katkı sağlaması. Almanya Ümit Milli Takımı'nı da seçebilirdi ancak milli takım konusunda net bir tavrı vardı." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN