Lille şampiyon olursa Burak, Yusuf ve Zeki tarih yazacak

Lille şampiyon olursa Burak, Yusuf ve Zeki tarih yazacak

Fransa'nın Lille takımında forma giyen 3 Türk oyuncu Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı takımlarının şampiyon olması halinde Avrupa'da şampiyonluk yaşayan futbolcular listesine dahil olacaklar.

Fransa Ligue 1'de Lille, emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. Sezonun bitimine iki hafta kala lacivert kırmızılılar, en yakın takipçisi Paris Saint Germain'in 3 puan önünde zirvede yer alıyor. Bu sezon gösterdikleri başarılarıyla konuşulan futbolcularımız Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı Lille takımını adım adım şampiyonluğa taşıyarak Avrupa'da göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Burak, Zeki ve Yusuf takımlarının şampiyonluğu durumunda Avrupa'da şampiyonluğu tadan futbolcular kervanına katılacaklar.

lilee-001

Sezonun bitimine iki hafta kala topladığı 79 puanla en yakın takipçisi Paris Saint Germain'in 3 puan önünde zirvede bulunan lacivert kırmızılılar, şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda. Fransız ekibi, Saint-Etienne'i yener PSG Reims karşısında puan kaybederse Lille şampiyonluğunu ilan edecek.

hamitHAMİT ALTINTOP - BAYERN MÜNİH (2007-08 VE 2009-10 ALMANYA ŞAMPİYONLUĞU) REAL MADRİD (2011-12 İSPANYA ŞAMPİYONLUĞU)

mittÜMİT DAVALA - WERDER BREMEN (2003-2004 ALMANYA ŞAMPİYONLUĞU)

gokhanGÖKDENİZ KARADENİZ - RUBİN KAZAN (2007-2008 VE 2008-09 RUSYA ŞAMPİYONLUĞU)

ardaARDA TURAN - ATLETİCO MADRİD (2013-2014 İSPANYA ŞAMPİYONLUĞU) BARCELONA (2015-2016 İSPANYA ŞAMPİYONLUĞU)

kerrrTUGAY KERİMOĞLU GLASGOW RANGERS (2000-2001 İSKOÇYA ŞAMPİYONLUĞU)

merrMERİH DEMİRAL - JUVENTUS (2019-20 İTALYA ŞAMPİYONLUĞU)

xoliiCOLİN KAZIM - OLIMPIAKOS (2011-2012 YUNANİSTAN ŞAMPİYONLUĞU) CELTIC (2015-2016 İSKOÇYA ŞAMPİYONLUĞU)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN