Lille'de Burak Yılmaz fırtınası!

Lille'de Burak Yılmaz fırtınası!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’de forma giyen Burak Yılmaz, Olympique Lyon ile deplasmanda oynadıkları müsabakada 2 gol 1 asistlik performans sergileyerek, takımına galibiyeti getirdi.

Fransa Ligue 1’in 34. haftasında Lille, deplasmanda Olympique Lyon’u 3-2’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın 20. dakikasında Slimani Lyon’u 1-0 öne geçirirken, 35’te de Fonte topu kendi kalesinde ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. 45. dakikada Burak Yılmaz fileleri havalandırarak farkı 1'e indirdi.

İkinci yarıda dakikalar 60’ı gösterirken Jonathan David’in attığı beraberlik golünü hazırlayan Burak, 85’te de bir kez daha ağları sarsarak skoru 3-2’ye taşıdı. Karşılaşmada Burak Yılmaz, 2 gol 1 asistlik performans sergileyerek, galibiyette önemli rol oynadı. Burak, ligdeki gol sayısını 12'ye, asist sayısını ise 5'e yükseltmiş oldu.

burakk.jpg

Fransa'da şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan ve liderliğini koruyan Lille, kalan son 4 maçında Nice, Lens, Saint Etienne ve Angers ile karşılaşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN