Luiz Adriano : Olmaz denilenleri gerçekleştirmek için buradayım

Luiz Adriano : Olmaz denilenleri gerçekleştirmek için buradayım

FT Antalyaspor, Brezilyalı dünya yıldızı Luiz Adriano'yu renklerine bağladı. Kırmızı beyazlı takım, 34 yaşındaki futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fraport TAV Antalyaspor, Brezilyalı forvet Luiz Adriano'yu ülkesinin Palmeiras takımından bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Daha önce Brezilya Milli takım formasını da terleten tecrübeli golcü, sırasıyla Shakhtar Donetsk, Milan ve Spartak Moskova gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarında forma giymişti.

Kırmızı beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Kulübümüz Luiz Adriano ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyazlı armamız altında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

''OLMAZ DENİLENLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BURADAYIM''

Akdeniz temsilcisinin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan tecrübeli golcü, ''olmaz denilenleri gerçekleştirmek için'' Antalyaspor'a transfer olduğunu açıkladı. Yıldız isim, “Bu güzel şehirle ilgili bana bilgi verilirken, hep Antalya'nın memleketim gibi olduğundan bahsettiler. 'Hem insanı hem havası sıcaktır' dediler. Soğuk bize göre değil de dediler. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla kar yağmaz da dediler, yağdı. Forvet gelmez dediler, geldi. Ben Luiz Adriano, olmaz denilenleri gerçekleştirmek için buradayım” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN